fbpx

2023-ban hogyan készíthetek házilag nyári autóillatosítót?

Minőségi illóolajok

Updated on:

Autóillatosító

Hogyan készíthetünk saját, egyedi nyári autóillatosítót otthon 2023-ban?

A nyári hónapokban az autóinkban való tartózkodás még élvezetesebb lehet, ha friss és kellemes illat lengi be a légteret. Az autóillatosítók beszerzése ugyan egyszerű feladat lehet, de miért ne próbálnád ki a kreativitásodat, ha saját kezűleg is megalkothatod az autóillatosítódat?

A továbbiakban számos egyszerű és költséghatékony ötlettel szolgálok, amelyek segítségével pár lépésben elkészítheted saját nyári autóillatosítódat. Az alapanyagok könnyen beszerezhetőek és még akár újrahasznosított anyagokat is találhatunk, amivel környezettudatos és kreatív megoldásokat is választhatunk.

Válogathatsz a különféle természetes illóolajokból, frissítő citrusfélékből és virágokból, hogy igazán különleges és személyre szabott illatot varázsolj az autódba. Megmutatok pár olyan praktikus tippet is, amelyek segítségével hosszabb ideig élvezheted az illatokat, és az autóillatosítódat könnyedén frissítheted, amikor szükség van rá.

Emellett néhány biztonsági szempontot is fontoljunk meg, hiszen az autóvezetés közben fontos, hogy az illatok ne zavarják a figyelmet és a vezetést.

Ne habozz tovább, és szánj egy kis időt – a kreatív alkotásra – az otthon készített nyári autóillatosító létrehozására!

Örömmel mutatok be pár egyszerű ötletet, és a lépésről lépésre útmutatót is, hogy autódat a természetes és kellemes illatok töltsék be az egész nyár folyamán!

Fedezd fel a gyönyörű mini diffúzorainkat, amelyeket bármilyen illattal megtölthetsz …

Saját kreatív esszenciális alkotás:
Mini diffúzor az autóba = autóillatosító

Az autóban található illatfák sokszor inkább bosszúságot okoznak, mintsem hogy frissességet és energiát varázsoljanak az utastérbe. De ne csüggedj, hiszen most megmutatok neked egy egyszerű, kémiai anyagoktól mentes megoldást!

Autóillatosító
Ezek a kis csodák felakaszthatóak az autódban, mint egy csinos díszfüggő.

Így mindig veled lehetnek, és az illatok mindig a közeledben lebeghetnek, hogy kellemes és felfrissítő élményt nyújtsanak. Felejtsd el az unalmas és nem túl hatékony illatfákat, és válassz inkább egyedi és lenyűgöző illatdiffúzoraink közül!

Így készíthetjük el a saját autóillatosító – mini diffúzorunkat:

Hozzávalók:

Autóillatosító

Autóillatosító Elkészítése:

  • Készítsd elő az üveget.
  • A feléig töltsd meg parfüm alappal vagy alkohollal.
  • A másik felét pedig töltsd fel a BEWIT I’m happy illóolajkeverékkel (1:1 arányban).
  • Rázd fel az üveget és fordítsd meg, hogy a keverék beivódjon a fakupakba.
  • Az autóban helyezd egy biztonságos helyre.
Autóillatosító

Szekrény és fiók diffúzor
Elkészítése – (autóba is jó):

  • Használhatod akár a BEWIT papír diffúzort is.
  • Csepegtesd rá a kívánt mennyiséget (kb. 10 csepp) a BEWIT I’m happy illóolaj keverékből.
  • Hagyd, hogy felszívódjon.
  • Ez a papír diffúzor bármilyen szekrényt, fiókot, DE természetesen az autót is beillatosítja.
  • Az autóban helyezd egy biztonságos helyre.
Autóillatosító

Miért ajánlottam a:
BEWIT I’m happy – illóolaj-keveréket
a nyári autóillatosító elkészítéséhez? 🙂

Autóillatosító

  • ✅ Az I’m happy esszenciális keverék közkedvelt a feszültségoldó, lazító, és a „belső erőket” támogató képességeinek köszönhetően.
  • ✅ Támogatja a lelki fejlődést és fokozza a boldogság érzését.
  • 100% természetes illóolaj keverék CTEO® minőségben.
  • Tipikusan nyárra való, szinergikus hatású esszenciális illóolaj keverék, mely támogatást nyújt a mindennapok „jó érzéssel” történő megéléséhez – részletesen ezen az oldalon nézheted meg!
  • ✅ – 2023 augusztusában 50%-os kedvezménnyel *** vásárolható meg.

ℹ️ *** A hónap terméke lett 2023 augusztusában, és csak a regisztrált és bejelentkezett tagokra érvényes az 50% kedvezmény. Az ingyenes regisztrációt ezen a linken lehet megcsinálni, ami lehetőséget ad a kedvezményekre.

Ha érdekel, hogy milyen további érdekes illóolaj-keverékekkel tudsz saját autóillatosítót készíteni, akkor látogasd meg ezt az oldalt, és válassz a kínálatból kedvedre! 🙂


Vásárlói vélemények az I’m happy illóolaj keverék használatáról:
  1. Tímea Anna Darvas:
    Az I am Happy keverék remek összeállítás ahhoz, hogy önmagunkra találhassunk! Mikor megérkezett az olaj, elsőre nagyon „büdösnek“ éreztem. 🙂 Ebből tudtam, hogy biztos, hogy ki vagyok billenve, és nem vagyok az igazi önmagam! Persze attól még használtam, kentem, szagoltam, és volt, hogy kellemesebb volt. Két nap múlva elutaztunk nyaralni – Vittük oda is magunkkal az I am Happy keveréket is, meg a 33-at, meg a Help GB-t (gondoltunk az epénkre, májunkra is, az all inclusive ellátás kapcsán 😀 ), majd pár nap elteltével valahogy eszembe jutott, hogy hát vittük magunkkal az I am Happy -et, na nézzük csak meg, hogy most büdös-e megint vagy sem! 😀 S lőn csoda! Olyan isteni finom édes illata volt, hogy tátva maradt a szám!!! 😀 Ilyen finomat még nem éreztem, és rögtön tudtam, hogy most vagyok önmagam, az ötcsillagos luxusban, ahol kényelem van, minden örömteli, nyugodt, és csak élvezem az életet, a napsütést, a tengert, a csodás friss levegőt!!! Szóval számomra ez az, amikor önmagam vagyok, és tudom, hogy már onnantól hozta meg nekünk ennek az energetikáját az olaj, hogy elindítottam a szándékomat arra, hogy megvásároljam! Csak ajánlani tudom, hisz nagyon fontos, hogy önmagunkra találjunk, és a szívünk útján legyünk!
  2. Tímea Némethné Kiss:
    Kiváló hatású illóolaj keverék az I’m Happy a mostanában gyakori szürke, ködös borús időben,Csak néhány csepp a diffúzorba és boldog szemüveg kerül ránk. Néha a vendégeim rossz híreket kapnak,letörten érkeznek, szomorúan állnak a gondjaikhoz. Ekkor illatolunk is és a bőrükre is dörzsölünk belőle, már néhány perc múlva kellemes érzések jönnek, új ötletek, hogyan is lesz jól tovább.
  3. Pintér Béláné:
    Nappal különösképpen munkahelyen használva oldja a munkahelyi feszültségeket. Elfogadóbbá teszi a használóját aki a hirtelen helyzetektől nem stresszel be. Diffúzorban párologtatva szoktuk alkalmazni. És ráadásul az illata is nagyon kellemes.
  4. Julianna Lődiné Kiss:
    Egyszerűen imádom ennek az olajnak az illatát, a napokban el voltam keseredve több dolog miatt és nem tudtam teljesen vidáman és optimistán állni a dolgokhoz… pedig ez rám nem jellemző… de nagyon megviselt… mivel a barátnőmnek ezt elpanaszoltam ezért ő ezt az olajat ajánlotta… és ugye mindig hallgatok a tanácsára amit most is jól tettem! Kentem a pulzus pontokra talpra, tarkóra és egyszerűen csodát tett, hiszen annyira hamar kijöttem a gödörből, hogy hihetetlen! Mindig lesz ebből az olajból itthon, mert van mikor szükségünk van külső segítségre és NEKEM most ez segített! Köszönöm szépen!

error: Content is protected !!